Kul

Råkade surfa förbi bloggen tjuvlyssnat.se och bara måste citera några inlägg som nog går under beteckningen dagens Skratt. På sidan finns massvis av roliga dialoger direkt ur verkligheten. Av någon anledning fastnade jag för just händelser i kollektivtrafiken.

Södermalmsgatan, Göteborg
"En buss stannar till vid hållplatsen. En äldre dam går fram till bussens framdörr och lutar sig in. Den äldre damen: Kör du förbi Fässbergshemmet? Busschauffören: Nej, jag stannar där. Den äldre damen går tillbaka till kuren för att vänta på en annan buss.

Nattbuss 191 mot Norsborg
En berusad man ~50 pratar med busschaffören om hur förträffliga utländska kvinnor är jämfört med svenska. Vid ett antal gånger nämner han temperament som en positiv egenskap. Den berusade mannen: Du förstår inte!! Det är som att jämföra? jordgubbar och apelsiner. Busschauffören: Ja, det var ju det jag sa. De är så olika att de inte går att jämföra. Den berusade mannen: Du? har du provat mango nån gång?

Samma upphovsmän har också en blogg som heter tjuvtittat.se fast med bilder ur vardagen här är 2 exmpel från livsmedelsvärlden:

ICA Maxi, Eskilstuna
image4


Coop Extra, Huddinge centrum
image5

Have fun
Torvald

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0