Home sweet home

I måndags landade en med svenskar till brädden fylld maskin från Lufthansa på Arlanda. Alla hade vi förmodligen varit mer eller mindre i kontakt med alperna. För egen del bestod denna kontakt i en liten road trip med en splitter ny Opel Corsa. För att uttrycka sig i termer av på spåret så var våran resa som följer

Vi lämnar gammal av svensk, adolfsk kung, högt skattad stad, med liten mun. Resan går genom bränt pass mot gammal balkong. Vi viker västerut och tar höjd för natten inte långt från av flod delad bollstad.  Ovanför oss tonar kalken upp. På bergets sidor skidan den slinter fast solen skiner och det inte är vinter. Vår färd går vidare och vi råmar förtjust när vi ser denna medeltida stad torna fram. Så djuvligt att äntligen vara här, men se upp för montague vi kan ju inte tvingas caputilera redan nu. Vi garderar oss med ett uppfriskande besök längs blåsigt surfparadis.

Tja, lite tortt och nödrimmat kanske men hur många platser kan ni hitta i mitt lilla poetiska stycke ? Fortsättning följer. Nu ska jag iväg och fixa nytt pass och sedan till KTH för att fortsätta tragla med mina stabilitetsberäkningar på en ny Gotlandsfärja.

Tack och hej!


Kommentarer
Postat av: CJ

kryptiskt... hälsn fr grenoble

2008-03-27 @ 19:24:33
URL: http://diddan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0